STARMAN 30 YEARS - DAY FOR THE ARCHITECTS 2020

 

Podjetje Starman, dolgoletni pokrovitelj Piranskih dnevov arhitekture in drugih arhitekturnih dogodkov letos praznuje trideseto obletnico delovanja. V okviru praznovanja okroglega jubileja pripravljajo v mesecu februarju 2020 v svojih poslovnih prostorih v Komendi DAN ZA ARHITEKTE, na katerega vas lepo in z veseljem vabijo.

10. februar 2020
ponedeljek, ob 11.30 uri
11.30h - sprejem gostov
12.00h - predstavitev nove kolekcije KAINDL BOARDS
13.00h - predstavitev dveh na novo preurejenih in opremljenih razstavnih salonov ter odprtje
             povsem novega tretjega razstavnega salona, v skupni površini več kot 800 m2 
           - predstavitev nove kolekcije KAINDL BOARDS 
           - predstavitev nove zasnove promocije okovij BLUM (premierna svetovna predstavitev) 
           - predstavitev novih proizvodov preostalih dobaviteljev
14.00h - druženje in pogostitev
Poleg dneva za arhitekte (10. 02. 2020) pa v dneh po njem (od 11. 02. do 13. 02. 2020) organizirajo tudi hišni sejem z ugodnimi sejemskimi cenami, na katerega ste prav tako lepo vabljeni. V vseh treh dneh hišnega sejma si lahko ogledate še ostale zanimive novosti njihovih največjih dobaviteljev, ki vam jih bodo predstavili njihovi strokovno usposobljeni predstavniki. Hkrati je to priložnost za izmenjavo mnenj in informacij.

Svojo potrditev udeležbe na DNEVU ZA ARHITEKTE sporočite do srede, 05. februarja 2020, na e-poštni naslov: info@starman.si

"Veselimo se vašega obiska, kjer se bomo ob kulinaričnih dobrotah in v sproščenem vzdušju bolje spoznali in tlakovali nadaljnje sodelovanje. Vljudno vabljeni! kolektiv podjetja STARMAN".

Več na www.starman.si